Van een bezoek aan de healer/magnetiseur, kan iedereen voordeel halen. Het is niet gebonden aan een leeftijd. In mijn praktijk behandel ik kinderen, jongeren en ouderen met uiteenlopende klachten.

Fysieke klachten: 

Lichamelijke pijn zoals hoofd- ,maag-, rug-, schouder-, gewricht, of spierpijn kunnen met een behandeling door middel van magnetiseren/healing worden verminderd of verholpen. Energieblokkades kunnen worden opgeheven.

Psychische klachten: 

Klachten zoals spanningen, stress,  depressie, burn-out, vermoeidheid, futloos, rusteloos.

Zingeving of opvoedingsvragen:

Specifieke levensvragen waar je mee worstelt kunnen worden besproken. Maar ook bij  opvoedingssituaties of probleemgedrag kan ik in adviseren en begeleiden. Ik kan je praktische advies geven om de relatie met je kind te verbeteren en het gedrag van je kind beter te helpen begrijpen.

Rouw- en verlieservaringen:

Iedereen in zijn leven krijgt te maken met verlies. Het kan gaan om een verlies van een dierbare maar ook om verlies van werk, relatie of gezondheid. Bij een healing is het mogelijk om je energie systeem op te schonen en te voorzien van nieuwe energie. Zodat je weer meer energie zult ervaren.

Hooggevoeligheid/HSP:

De overprikkeling stroomt weg de energie gaat weer stromen en je voelt je weer goed en echt jezelf. Hoogsensitieve mensen voelen veel meer van de omgeving dan mensen die niet hooggevoelig zijn. Hooggevoeligheid is daarom geen zwakte, maar juist een kracht. Mensen die een sterke intuïtie hebben, kunnen juist de goede keuzes maken, omdat ze mensen en omstandigheden zo goed aanvoelen. Leren omgaan met energie en leren vertrouwen op die intuïtie is het beste wat je kunt doen.